Estee Lauder ile Dudaklar Başka Bir Güzel


Kışkırtıcı ve baştan çıkarıcı… Yaptığınız makyajla bile ilgi çekmeyi, baştan çıkartmayı seven biri misiniz? O halde Estee Lauder ile cazibenizi pekiştirmeye ne dersiniz?

Rujda hiçbir zaman modası geçemeyecek bir renk olan kırmızı her ten rengine sahip bayanların tercihidir. Kırmızı ruj en çok kendine güvenen cesur ve dikkat çekmeyi seven bayanların makyaj çantalarında bulunmaktadır. Özellikle beyaz tenli bayanlara kırmızı rujun çok yakıştığını düşünüyorum.

Tüm ürünleri ile yıllardır asil bir duruş sergileyen Estee Lauder’ın muhteşem tondaki kırmızı lipstick rujunu kesinlikle denemelisiniz. Ateş kırmızısı tonundaki bu renk içinizdeki seksi duruşu dışarı yansıtacaktır. İçeriğinde bulundurduğu Kayısı Çekirdeği, Shea Ağacı Yağı ve C ve E Vitaminleri ile dudaklarınızın nem ihtiyacını da karşılamış olacaksınız.

Estee Lauder New Pure Color Crystal Shimmer Lipstick albenili bir ambalaja sahip olması nedeniyle raflarda her zaman ilgi çekici bir ürün olmuştur. Transparan küp şekli sayesinde rujunuzun can alıcı rengini pratik bir şekilde görebilirsiniz.

Dişiliğinizi ön plana çıkartacak mükemmel bir lipstick...

Yazan: Buket
 

©2009 Vitrinimdekiler | by TNB